• Eventi
Copertina libro Istoria sotziali de Sardigna di Priamo Farris

Presentazione del libro "Istòria sotziali de Sardigna" di Priamo Farris

Martedì, 28 novembre 2017

L'amministrazione comunale è lieta di invitare tutti i cittadini alla presentazione del libro di Priamo Farris "Istòria sotziali de Sardigna". Il libro, scritto interamente in lingua sarda, presenta la Storia Sociale della Sardegna a partire dalla Preistoria fino alla nascita della Democrazia post fascista e la ricostruzione della storia della bandiera dei Quattro Mori e delle sue origini. L'appuntamento è il 2 dicembre 2017 a Casa Ofelia in via Parrocchia 88 dalle ore 18.30.

Ligi sa nova in sardu.
S’amministratzioni comunali tenit su prexeri de cumbiadai a totus is tzitadinus a sa presentada de su lìburu de Pìllimu Farris “Istoria Sotziali de Sardigna”. Su lìburu, scritu totu in sardo, contat de sa Stòria Sotziali de sa Sardigna a inghitzai de sa Preistòria fintzas a sa nàscida de sa Democratzia apustis de su fascismu e, in serrada, sa stòria de sa bandera de is Cuatru Morus e de is orìginis cosa sua. S’atòbiu est su 2 de Idas 2017 in Domu Ofèlia in bia Parrocchia 88 a is 18:30.

Temi:

Allegati: